- INGYENES SZÁLLÍTÁS! -

Karácsonyi izzósorok kiválasztása

Karácsonykor a klasszikus fényfüzérek össze nem hasonlítható, meghitt hangulatot varázsolnak otthonunkba, házunk külső fénysorai pedig az egész környékünkre.

Fénydekor

3 tanács a karácsonyi izzósorok kiválasztásához

A benti, családias félhomály nyugalmat és otthonosságot áraszt egy megfáradt nap után is, a külső dekorációnak használt izzósortól pedig házunk méltó éke lehet a havas, esti utcának.

Választható meleg és hideg fény, ízlés szerint, ugyanakkor a színes izzósorok is kezdenek divatba jönni. Különböző égőformák közül is lehet böngészni, gyerekszobába mesefigurás, nappaliba kristálycsepp alakú fényfüzér.

Karácsonyfa díszítésnél a műfenyő körméretéhez igazodjon a fényfüzér mérete. 90 cm-es körméret esetén elegendő a 40 égőszámos izzósor is, de egy 2 méteres fához már minimum 240 égős szükséges az esztétikus megjelenés eléréséhez.

Fényfüzérek

Az izzósorok kialakítása szerint vannak füzérszerűek, fényfüggönyök vagy hálós megoldások is.

Bel- és kültéri fényfüzérek
Soros fényfüzéreink 5 méteres hosszban kaphatóak. Karácsonyfadíszként és szobadekorációként is kiválóak, de szabadon lehet kísérletezni a további felhasználási módokkal. Speciális szigetelésük miatt a kertben lévő fákra is felkerülhetnek.

Bel- és kültéri fényfüggönyök 

Ezek a fajták különösen a házfalon, az ereszről lelógva mutatnak dekoratívan, de az ablaküveg előtt is melegséget árasztanak a kinti hidegben.

Bel- és kültéri fényhálók 

A fényhálók különleges díszítések. Milliónyi apró LED izzó visszafogott eleganciával dekorálja a ház ablakait.

Kültéri jégcsapfüzérek 

A jégcsapfüzérek, hasonlóan a függönyhöz, kültéren a legmutatósabbak. A hosszúkás izzóformák gondoskodnak a jégcsapformáról.  Vezérelhető hóesés effekttel pedig még egyedibbé és izgalmasabbá tehetjük a megjelenésüket.

Világító ablakdíszek 

Az elemmel működő, talpas ablakdíszt elég csak a párkányra tenni és már működik is. Letisztult csillag és fenyő formában kapható.

CIB és kártyalogók
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt