- INGYENES SZÁLLÍTÁS! -

Melyik karácsonyfadísz legyen?

Lassan már nem csak Amerikában, de itthon is elképzelhetetlen karácsonykor egy családi ház bejárata, vagy egy üzlethelyiség girland díszítés nélkül.

Karácsonyfadísz

Fenyőgirlandok

Az egyre népszerűbb girlandok, vagy más néven tűlevélfüzérek elegánsan kereteznek ajtót, ablakot, kandallót, vagy akár a fenyőfa dúsítására is hatékonyan alkalmazhatóak.

Ez a műfenyőfa ágakból készült dekorációs füzér 270cm-es és 520cm-es változatban kapható. Sokszínű dekoráció lehet a házban és a ház körül egyaránt, különösen egyéb karácsonyi kiegészítőkkel kombinálva (https://www.mufenyofak.hu/termekek/karacsonyfadiszek/c/223) Már kora decembertől használható, szobadekorációnak, vagy kültéri díszítésnek az eresz alá.

Az alapmodell PVC műanyagból készült és a tartós drótszárán lévő 2-3 mm-es lapocskák alkotják a tűleveleket. Az élethűbb hatás elérése végett, érdemes kevert tűlevelű girlandot választani. Ennek, lapos levelei mellett, vannak henger alakú, a tűlevelekre jobban emlékeztető levelei is. Ez a kevert kialakítás sokkal tömöttebb szerkezetet ad a girlandnak.

Szabadon rögzíthető bármilyen felületen, kiterítve és feltekerve egyaránt. A girlandok stílusos megjelenést kölcsönöznek a nappalinak, különösen műhóval és gömbdíszekkel kombinálva.

Karácsonyfadísz B

Gömbdíszek

Egy közös fadíszítés és a díszdobozos karácsonyi gömbdíszeink visszahozzák gyerekkora legmeghittebb karácsonyi hangulatát, összehozzák a családot.

A színes, egymással és a többi dísszel harmonizáló gömbdíszek nem csak a karácsonyfa díszítésére szolgálhatnak. Felhasználhatók ablakdekorálásra és kopogtató ajtódísznek is. Fenyőgirlandokra is akaszthatók, főleg ha a szaloncukorhoz használt kis fém akasztóval rögzítjük őket.

A karácsonyfadíszítésnél először az égősort tegyük fel, amit nem árt rögzíteni néhány ponton! Utána kerülhetnek fel a nagyobb darabok, mint pl. a girlandok, majd a kimaradt fenyővégekre akaszthatóak a gömbdíszek és végezetül a szaloncukrok.

CIB és kártyalogók
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt