- INGYENES SZÁLLÍTÁS! -

Karácsonyi világítások

	

Kül- és beltéri karácsonyi fénydekoráció


Az első és legfontosabb letisztázni, hogy hova szeretnénk rakni a fényeket. Vannak fényfüzérek, amik vagy kintre vagy bentre valók, de vannak, amik mindkét helyen megállják helyüket. (Nálunk az izzók nagy része kül- és beltérre is használható.) Azok a fények, amik kültérre lettek tervezve általában jobban felforrósodnak, ezért beltéren tűzveszélyesek is lehetnek. A benti fényfüzérek viszont nem bírják a kinti viszontagságokat, így hamar meghibásodhatnak. Termékeinknél egyértelműen feltüntettük, hogy hova ajánlatos/lehet őket használni.

Karácsonyi LED fények

A LED világítás jobban megéri, mint átlagos társai, mert sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos izzók. Bár kaphatóak ugyanúgy minden színben és méretben, de nem melegednek túl. A LED izzók strapabíróbbak is, le lehet ejteni, és akár kültéren is lehet hagyni. A fényük sokkal vibrálóbb, és szebb, ami szintén egy erős érv mellettük. De a legcsábítóbb indok a LED világítások mellett az az energiatakarékosságuk. Energetikai szakértők szerint, a LED izzók használatával, akár 90%-kal kevesebb lehet a villamosenergia költség.

Pár tipp a karácsonyfa díszítésére égősorokkal

Az első, amit figyelembe kell venni, a fényfüzér vezetékének színe. A sötétzöld színű tökéletesen beleolvad az igazi fenyőfákba, és a zöld színű műfenyőkbe. Ha színes műfenyőnk van, akkor érdemesebb egy átlátszót választani, hogy ne üssön el a színétől.

Első lépésként érdemes leellenőrizni, hogy az égősorban minden égő működik-e. Nehéz meghatározni az ideális égőszámot, de igyekeztünk a fényfüzéreknél feltüntetni egy ajánlott számot minden fenyőmérethez.

CIB és kártyalogók
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt