- INGYENES SZÁLLÍTÁS! -

Műfenyők

	

Miért és hogyan válasszunk műfenyőt?


Meghitt fények, karácsonyi összejövetelek, csodaszépen csomagolt ajándékok és finom illatok jellemzik általában a karácsonyi időszakot. De bekövetkezhet néhány bosszúságot okozó feladat is, mint például végigjárni a várost a tökéletes fenyőfa után, ami az otthon központi dísze ilyenkor. Miután már megszereztük a megfelelőt, még öntözni azt, méretre vágni a szárát, és hasonló aggodalmak. Az ünnepek végéig folyamatosan porszívózni kell a lehulló tűleveleket, de a legvégén még az elszállításával is merülnek fel problémák. Ezekre a problémákra megoldásként ajánlunk széles választékban műfenyőket, amiket nem nehéz összeszerelni, majd elpakolni az ünnepek után.

Mérjük le a műfenyő helyét

Mielőtt műfenyő vásárlásra adnánk a fejünket, érdemes lemérni a területet, ahova a műfenyőt szeretnénk helyezni. Különös gondossággal mérjük le a szoba magasságát, és ne felejtsük el belekalkulálni a csúcsdísz magasságát is. Egy gyönyörű műfenyő is elronthatja a képet, ha zsúfolt hatást kelt. Széles kínálatunkban több méret áll rendelkezésre, 45-1200 cm-es magasságig, hogy bármekkora térbe karácsonyi hangulatot varázsolhasson.

Válasszuk ki a tűlevél fajtáját

A hosszú, dús tűlevelek sokkal élethűbb hatást adnak, mintha ritkák és rövidek lennének, illetve mindenképp PVC-ből legyen a műfenyőnk (kínálatunkban az összes ebből készült). A tűlevelekből 4 fajta van a műfenyőkön: 2D, 3D, tűlevél, és kevert. A 2D-s műfenyőn lapos, vékony tűlevél imitációk vannak, ez a legolcsóbb változat az összes közül, és ezt is szépen lehet díszíteni. A 3D-s verzió már valóságszerűbb küllemet ad, mivel valóban úgy néz ki, mint az igazi fenyő tűlevelei. A tűlevelű kategóriába tartozók hosszabb leveleket jelölnek. A kevert típus pedig a legvalóságszerűbb hatással bír, és ezek tartoznak a legdrágább árkategóriába is, ebben mind a 3 előbb említett típus megtalálható.

Pántos vagy beakasztós?

A pántos ágkonstrukció azt jelenti, hogy rögzített, kihajthatóak az ágai, ennek könnyű a felállítása, és az alacsonyabb árkategóriába tartoznak. A beakasztós konstrukció, amikor az ágak külön jelölve vannak, hogy a törzsön hova kell beakasztani azokat.

Egyéb átgondolandó tulajdonságok

Érdemes fémtalpú műfenyőt választani, mert ez biztos tartást ad, legyen szó bármekkora méretről. (Kínálatunkban az összes műfenyő fémtalppal rendelkezik.) Ha valaki műfenyőt választ, akkor az a lehetőség is adott, hogy meghatározza a színét. Minden évben változnak a trendek, és ezeknek megfelelően lehet megválasztani a műfenyő színét, mint például fehéret, pinket, lilát vagy csodaszép aranyat. De találhatunk olyat, amin műhó is van, illetve tobozokkal van már gyárilag díszítve. A fenyő színválasztásánál figyeljünk arra is, hogy az harmonizáljon az ünnepi fényfüzérünkkel.

CIB és kártyalogók
Az oldal tetejére
nincs dynretteszt